5.- 8. UGE

               WWW.HJULMAND.EU

Lea
Hvalp 1-4uge
Eika
Bailey
Bosco
Gonzo
Buster
Forside

5.uge

Der er virkelige ved at være godt gang i de små banditter nu. I disse dage hvor der er så varmt, er aktivitetsniveauet ikke helt så højt om dagen, men hen under aften skal alt det, som de ikke har nået i løbet af dagen så indhentes.De prøver virkelig kræfter af hos hinanden og hos deres mor. De leger, bider og rusker i hinanden til den store guldmedalje. Og kan de finde et par fødder under havebordet, får de også lige en tur. Deres fortrukne sted i haven er helt klart under trampolinen. De er dog begyndt at bevæge sig lidt mere rundt i haven på opdagelse, men det er der de finder tilbage til. De nyder stor glæde af alle de børn, som kommer her og elsker at blive nusset og kælet for. D. 7. Juni fejrede vi Rune`s fødselsdag med 30 mennesker i haven og alle hvalpene samt Lea nyd den store opmærksomhed. Så det var nogle trætte hvalpe der blev puttet i deres hvalpekasse om aftenen.

                      

     Kusine Carla på besøg fra København          Jeg ved ikke hvem der nyder det mest, men Calle og Gonzo syntes hinanden er søde.

     

Lea nydet det virkelig sammen med 2 små      Lea på rundvisning i haven med 4 hvalpe     Den første og den sidste fødte lægger skumle planer

      

           I sommervarmen kan en havetraktor bruges til andet end slå græs med. Hvalpene fandt ud af den også gav dejlig skygge.

      

Lillian og Anders, som har Simba, er på besøg                           En rigtig hyggestund som nyders af både mor og børn

D.9. Juni holdt Rune fødselsdag og 11 raske dreng var med hjemme hos os. Hvalpene blev rigtig klappet og kælet for, hvilket de nyd.

  

  

 

I dag d. 10. Juni er hvalpene 5 hele uger gamle. De er blevet vejet (se under hver enkelt hvalp, hvad vægten er) og har fået ormekur. Det gik noget bedre end den første gang. Denne gang fik de blandet det i deres foder, efter de var blevet vejet. Og de spiste det med stor appetit. Appetitten fejler ikke noget, hvilket også kan ses på deres vægt. 

6. uge

Hvalpene nyder virkelig at være ude i haven. De har fået et stykke af haven hegnet ind nede ved børnenes legehus. Der er kan de gå ind, hvis de har lyst til det. Men heller helst nyder de at løbe rundt udenfor, samt sove i et stor hul som Lea har gravet ved roden af et gammel pæretræ. Hvalpene er blevet vejet. Se under hver enkelt, hvad vægten er.

     

                                            Der er nu ikke noget som en rask slåskamp

   

Gonzo og Buster, nogen lækre bamser           Bosco og Gonzo holder øje                                   Så er det spisetid

   

  Her sover et par stykker af os i det hul, som vores mor har gravet under pæretræet. Det er så dejligt køligt, når der er varmt.

 

7. uge

Der sker rigtig mange ting med de små banditter nu. De er virkelig hurtige til at komme rundt i haven, så man skal have et øje på hver finger, for at holde styr på dem. Deres fortrukne sted lige i øjeblikket er helt klart vores staudebed, som er fantastisk til at gemme sig i og lave overraskelsesangreb fra. Heldigvis er hvalpene rigtig gode til komme så hurtig, som deres små ben kan bære dem, når der bliver fløjtet.

Vi har nu fundet nye hjem til alle hvalpene. Vi har haft besøg og henvendelser fra mange dejlige familier. Det er ikke alle vi har kunnet glæde med en ny hvalp. Vi håber og tror på, at dem som vi har bestemt, skal have en hvalp fra os, vil få glæde af deres hvalp mange år frem.

  

                                              Hygge med Lea                                         Den er godt nok høj, vores mors vandskål

   

          Her bruger vi vores næser til at finde foder. Det er vi rigtig gode til og vi syntes det er sjovt. Bagefter sover vi rigtig godt.

   

                Det med at være i sofaen, er noget vi sagtens kan vænnes til :-))                  Hvad skal jeg nu lige finde på    ???????

   

                           Lea hygger og leger med hvalpene

 

8.uge

Sidste uge inden nogle af de skønne hvalpe flytter hjemmefra. Tiden med hvalpene er gået ALT for hurtig. Men det er jo samtidlig et tegn på, den er gået godt. Og det er den. Det er nogle super dejlige og robuste hvalpe, som er klar til at møde den store verden, og de nye hjem som venter på dem. Eika,Gonzo og Bosco flytter til deres nye hjem i løbet af sidst i næste uge. Baily og Buster får vi lov til at beholde en uges tid længere, inden de siger farvel. I fredag`s d.27/6 have vi besøg af dyrlæge Carl Ole Rather fra Randers Dyrehospital. Han lavede sundhedstjek samt chippede alle hvalpene. Hvalpene, alle som en, fik meget ros af ham.Han sagde, det var nogle sunde, robuste og muskuløse hvalpe, som havde et godt sind og temperament. Ellers går den sidste uge med leg, hygge,slåskampe og biden i ALT ting, både i og med hinanden og med Lea. Anders og Lilian har været på besøg og havde Simba med, så han lige kunne hilse på sine hvalpe. 

Her er Carl Ole fra Randers Dyrehospital på besøg og laver sundhedstjek og chipper hvalpene (tænk at få lov til at sidde på bordet)

   

   

 

Far Simba på besøg

   

Hvalpene har fået et griseøre, som de var meget begejstret for.

   

   

Ups - der er vist nogen som er ved at lave en flugtplan :-) ( Buster og Bosco )

          

Thea ligger og tegner - men pludselig bliver hun overfaldet af Buster, som bare ikke kunne stå for hendes knold i nakke.

   

                                                                                                                                                                     Annabell på besøg. Hun var også rigtig sjov at lege med

 

Bailey havde været så flink, at hjælpe Anders med at rense kloak. Det var abesolut ikke hundehvalp, hun lugtede af bagefter, selvom de andre hvalpe syntes, hun duftede noget så dejligt. Derfor måtte hun lige ha` et aftensbad.

   

 

I et ubevogtet øjeblik, er der lige pludselige 3 meget hjælpsomme hvalpe, som syntes det er meget hyggelig at undersøge opvaskemaskinen.

   

                                            Buster, Gonzo og Eika er meget interesseret i at hjælpe i køkkenet.

 

Eika flyttede hjemmefra d. 2.  Juli. Vi har lige modtaget en dejlig mail med beskeden om, at hun har et rigtig godt og vi har fået nogle dejlige billeder, som ligger på hendes side.

Vi er rigtig glade for mails og billeder, så vi nu kan følge hvalpens udvikling.

 

                                 

Vi har fået nyt fuglebad på terassen og 4 små "papegøjer"syntes, det var vældig sjovt at pjaske vandet ud lige så hurtigt, som Anders kunne komme det i.

 

Bosco og Gonzo flyttede hjemmefra d. 4. Juli. Det var igen svært, at skulle sige farvel. Vi har hørt fra begge familier, at hjemturen og flytningen til de nye omgivelser er gået godt.

Vi har modtaget nogle dejlige billeder af Gonzo. Se dem på hans side...

Vi har modtaget nogle skønne billeder af Bosco. Se dem på hans side....

Vi har så Buster og Bailey til låns lidt endnu og det nyder vi i fulde drag.

Her er alle, store som små på aftenstur. Lea, Bailey og Buster. Kirsten, Thea og Rune.

Buster og Bailey er nu også flyttet hjemmefra. Buster tog afsted d. 10. Juli og Bailey d. 13. Juli. Der er meget stille hos os, nu hvor alle de dejlige hvalpe er kommet hen til deres nye familier. Men vi  vil glæde os til at følge dem via mails og billeder, som alle de nye dejlige familier har lovet at sende til os.

D. 19. Juli:  Der er nye billeder af Eika og Bailey på deres hjemmeside

 

Santos fra Lea`s første kuld har været på besøg hos sin mor. Se billederne af mor og søn under Lea

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                   

 

  

 

 

 

 

    

91